• RSS
  • Twitter
  • FaceBook

Welcome to ISAserver.org

Forums | Register | Login | My Profile | Inbox | RSS RSS icon | My Subscription | My Forums | Address Book | Member List | Search | FAQ | Ticket List | Log Out

Daily report failure

Users viewing this topic: none

Logged in as: Guest
  Printable Version
All Forums >> [ISA Server 2004 Firewall] >> Logging and Reporting >> Daily report failure Page: [1]
Login
Message << Older Topic   Newer Topic >>
Daily report failure - 1.Mar.2010 12:53:10 PM   
pdeleanu@cbmills.com

 

Posts: 1
Joined: 1.Mar.2010
Status: offline
Long time reader, first time poster.

I'm running ISA Server 2006 SP 1 on a Windows Server 2003 SP 2 machine. The Firewall and Web Proxy log are set to MSDE database logging.

Since installing ISA Server 2006 SP1 all Internet usage reports are failing. In addition almost all queries I run against the web proxy/firewall log fail with the message "The query was stopped because an error occurred while it was running". I would normally run these queries for an entire day/week. I can still run the queries if I manually adjust the start/end time to exclude the "bad" records.

The following are messages being posted to the event log:

"Event Type: Error
Event Source: Microsoft ISA Server Report Generator
Event Category: None
Event ID: 21142
Date: 3/1/2010
Time: 11:05:06 AM
User: N/A
Computer:
Description:
ISA Server report/summary generation error: Unable to initialize DAO/Jet db engine.. Use the source location 1000.335.5.0.5723.493 to report the failure.

For more information, see Help and Support Center at http://go.microsoft.com/fwlink/events.asp.

Event Type: Error
Event Source: Microsoft ISA Server Report Generator
Event Category: None
Event ID: 21015
Date: 3/1/2010
Time: 11:05:06 AM
User: N/A
Computer:
Description:
The daily summary for day "02/28/2010" was not created. Use the source location 1001.299.5.0.5723.493 to report the failure.

For more information, see Help and Support Center at http://go.microsoft.com/fwlink/events.asp.
Data:
0000: 05 40 00 80 .@."

I've been trying to fix this for weeks now but had little luck. So far I've:

-Reinstalled MDAC
-Reinstalled ISA Server SP1
-Tried installing latest JET service pack (SP 8) but got message stating the server was already running the latest version.

Any help would be much appreciated.
Post #: 1
RE: Daily report failure - 1.Mar.2010 9:17:10 PM   
paulo.oliveira

 

Posts: 3472
Joined: 3.Jan.2008
From: Amazon, Brazil
Status: offline
Hi,

backup entire ISA firewall configuration. Remove it and install it again. Restore ISA firewall configuration.

Regards,
Paulo Oliveira.

_____________________________

Microsoft Premier Field Engineer (PFE)
Blog: http://poliveirasilva.wordpress.com/
Twitter: https://twitter.com/poliveirasilva

(in reply to pdeleanu@cbmills.com)
Post #: 2

Page:   [1] << Older Topic    Newer Topic >>
All Forums >> [ISA Server 2004 Firewall] >> Logging and Reporting >> Daily report failure Page: [1]
Jump to:

New Messages No New Messages
Hot Topic w/ New Messages Hot Topic w/o New Messages
Locked w/ New Messages Locked w/o New Messages
 Post New Thread
 Reply to Message
 Post New Poll
 Submit Vote
 Delete My Own Post
 Delete My Own Thread
 Rate Posts