• RSS
  • Twitter
  • FaceBook

Welcome to ISAserver.org

Forums | Register | Login | My Profile | Inbox | RSS RSS icon | My Subscription | My Forums | Address Book | Member List | Search | FAQ | Ticket List | Log Out

IPSec on ISA 2000 and Windows 2003

Users viewing this topic: none

Logged in as: Guest
  Printable Version
All Forums >> [ISA Server 2000 Firewall] >> VPN >> IPSec on ISA 2000 and Windows 2003 Page: [1]
Login
Message << Older Topic   Newer Topic >>
IPSec on ISA 2000 and Windows 2003 - 14.Apr.2010 9:49:50 AM   
sebapo

 

Posts: 1
Joined: 14.Apr.2010
Status: offline
Hello,
I have different 10 IPSec tunnel on my Isa 2000 and windows 2003 and
I have problem with one of this tunnel. When I run server tunnel working sometimes 5, sometimes 25 minutes and stop working.
I don't get any error.
Only:
IKE security association ended.
Mode: Data Protection (Quick mode)

Other tunnel working still without any problem.
I have the same configuration on windows2000 and isa2000 and all IPSec working 5 years with out any problem :-)

Do you have same sugestion, solution ?

In oakley log I have Log

Seba

< Message edited by sebapo -- 14.Apr.2010 9:53:54 AM >
Post #: 1

Page:   [1] << Older Topic    Newer Topic >>
All Forums >> [ISA Server 2000 Firewall] >> VPN >> IPSec on ISA 2000 and Windows 2003 Page: [1]
Jump to:

New Messages No New Messages
Hot Topic w/ New Messages Hot Topic w/o New Messages
Locked w/ New Messages Locked w/o New Messages
 Post New Thread
 Reply to Message
 Post New Poll
 Submit Vote
 Delete My Own Post
 Delete My Own Thread
 Rate Posts