• RSS
  • Twitter
  • FaceBook

Welcome to ISAserver.org

Forums | Register | Login | My Profile | Inbox | RSS RSS icon | My Subscription | My Forums | Address Book | Member List | Search | FAQ | Ticket List | Log Out

OWA problem with iPhone OS 4

Users viewing this topic: none

Logged in as: Guest
  Printable Version
All Forums >> [ISA Server 2004 Firewall] >> HTTP Filtering >> OWA problem with iPhone OS 4 Page: [1]
Login
Message << Older Topic   Newer Topic >>
OWA problem with iPhone OS 4 - 25.Jun.2010 11:48:31 AM   
jerumball

 

Posts: 70
Joined: 7.May2004
From: Sudbury, ON Canada
Status: offline
We publish OWA with our ISA 2004 EE array and I have been able to access OWA just fine from my iPhone until I upgraded to iPhone OS4.

Now when I access our OWA site, I simply see the HTML code in the browser page instead of the usual OWA logon page.  As well, when I look at my ISA logs for this, I see the following entry:

12210 An Internet Server API (ISAPI) filter has finished handling the request. Contact your system administrator.

Additional Information:
Client agent: Mozilla/5.0 (iPhone; U; CPU iPhone OS 4_0 like Mac OS X; en-us) AppleWebKit/532.9 (KHTML, like Gecko) Version/4.0.5 Mobile/8A293 Safari/6531.22.7
Object source:

Processing time:
7563
Cache info:
0x0 MIME type:

Any idea what's going on here and how I might be able to fix this?

Thanks in advance.

John

< Message edited by jerumball -- 25.Jun.2010 12:12:11 PM >
Post #: 1
RE: OWA problem with iPhone OS 4 - 12.Jul.2010 11:01:25 AM   
tommy1adams

 

Posts: 2
Joined: 12.Jul.2010
Status: offline
John,

We are having the same problem. Have you figured this out yet?

(in reply to jerumball)
Post #: 2
RE: OWA problem with iPhone OS 4 - 12.Jul.2010 11:07:19 AM   
jerumball

 

Posts: 70
Joined: 7.May2004
From: Sudbury, ON Canada
Status: offline
I have been able to narrow the problem down to some incompatibility between Safari (iOS 4) and OWA being published with ISA 2004 and using forms-based authentication.

I have basically given up on try to find a resolution, but by isntalling the Opera Mini Browser app on the iPhone, I can now access OWA without difficulty.

There is a thread that I started on the Apple support forum about the same problem, so you can read more about my findings there if you like.

Hope that helps.

John

(in reply to tommy1adams)
Post #: 3
RE: OWA problem with iPhone OS 4 - 12.Jul.2010 11:10:46 AM   
tommy1adams

 

Posts: 2
Joined: 12.Jul.2010
Status: offline
Thanks for the info. Yea, we tried Opera too, but it's kind of clunky. With the info you gave me, I might have one of our network guys look at it.

(in reply to jerumball)
Post #: 4
RE: OWA problem with iPhone OS 4 - 12.Jul.2010 11:18:28 AM   
jerumball

 

Posts: 70
Joined: 7.May2004
From: Sudbury, ON Canada
Status: offline
On the Opera,  Settings - Advanced - Protocol screen, you need to change the protocol to http instead of socket which I think is the default.  It works well after that.

Please update the thread here if you find something with your network guys.

Thanks.

John

< Message edited by jerumball -- 12.Jul.2010 11:24:57 AM >

(in reply to tommy1adams)
Post #: 5

Page:   [1] << Older Topic    Newer Topic >>
All Forums >> [ISA Server 2004 Firewall] >> HTTP Filtering >> OWA problem with iPhone OS 4 Page: [1]
Jump to:

New Messages No New Messages
Hot Topic w/ New Messages Hot Topic w/o New Messages
Locked w/ New Messages Locked w/o New Messages
 Post New Thread
 Reply to Message
 Post New Poll
 Submit Vote
 Delete My Own Post
 Delete My Own Thread
 Rate Posts