• RSS
  • Twitter
  • FaceBook

Welcome to ISAserver.org

Forums | Register | Login | My Profile | Inbox | RSS RSS icon | My Subscription | My Forums | Address Book | Member List | Search | FAQ | Ticket List | Log Out

The configuration 'UAG' cannot be loaded from Forefront TMG storage.

Users viewing this topic: none

Logged in as: Guest
  Printable Version
All Forums >> [Forefront Unified Access Gateway 2010] >> Installation >> The configuration 'UAG' cannot be loaded from Forefront TMG storage. Page: [1]
Login
Message << Older Topic   Newer Topic >>
The configuration 'UAG' cannot be loaded from Forefront... - 12.Aug.2010 3:34:02 PM   
jk13

 

Posts: 2
Joined: 12.Aug.2010
Status: offline
I've seen this message before, and typically it has to do with an error communicating with the domain controller, but in this situation that is not the case. I currently get this even when the machine is not joined to a domain. I have tried uninstalling and reinstalling UAG a number of times, but it doesn't change. I started digging further into TMG and discovered that when I click on "Networking" or when I click on the System<Servers<Servername<Properties<Communication tab (where you set the Intra-Array IP address) I get the following error:

Forefront TMG cannot load the property page.
Error 0xc004045f
The default gateway for the specified network adapter is on its upper or lower subnet boundary. The error occurred on object 'SERVERNAME' of class 'Server' in the scope of array 'SERVERNAME.'

I can't find any information on this error, sound familiar to anyone here?
Post #: 1
RE: The configuration 'UAG' cannot be loaded from Foref... - 26.Aug.2010 4:27:17 PM   
jk13

 

Posts: 2
Joined: 12.Aug.2010
Status: offline
Well, in this situation the error message meant exactly what it said - that the specified default gateway was on its subnet boundary. Specifically, the client had supplied me with IP address information and it turns out the default gateway for the external network was the Subnet ID address of that subnet, not one of the "usable" IPs in that subnet. While technically this configuration is supported at a network level (I could still get to the internet through that default gateway), TMG no likey.

So once we configured a router on the subnet to also gateway traffic out to the internet and pointed the default gateway of this machine to that router, TMG was happy...and as soon as I made that change the UAG management console opened without a problem as well.

(in reply to jk13)
Post #: 2
RE: The configuration 'UAG' cannot be loaded from Foref... - 8.Nov.2014 12:20:57 AM   
kathi

 

Posts: 1
Joined: 8.Nov.2014
Status: offline
I've added the correct controller as a computer object, but it would be nice solution:)

_____________________________

You can easily check out our best quality HP0-Y32 dump exam dumps prepare you well for the real pmp exam.

(in reply to jk13)
Post #: 3

Page:   [1] << Older Topic    Newer Topic >>
All Forums >> [Forefront Unified Access Gateway 2010] >> Installation >> The configuration 'UAG' cannot be loaded from Forefront TMG storage. Page: [1]
Jump to:

New Messages No New Messages
Hot Topic w/ New Messages Hot Topic w/o New Messages
Locked w/ New Messages Locked w/o New Messages
 Post New Thread
 Reply to Message
 Post New Poll
 Submit Vote
 Delete My Own Post
 Delete My Own Thread
 Rate Posts