• RSS
  • Twitter
  • FaceBook

Welcome to ISAserver.org

Forums | Register | Login | My Profile | Inbox | RSS RSS icon | My Subscription | My Forums | Address Book | Member List | Search | FAQ | Ticket List | Log Out

NLB not working properly

Users viewing this topic: none

Logged in as: Guest
  Printable Version
All Forums >> [ISA 2006 Firewall] >> General >> NLB not working properly Page: [1]
Login
Message << Older Topic   Newer Topic >>
NLB not working properly - 21.Jan.2011 1:43:22 AM   
shufu

 

Posts: 42
Joined: 26.Aug.2008
Status: offline
Hi,

Below is the issue which we are facing currently.

We have 3 ISAServer 2006 SP1 and configured with unicast NLB.
All the ISA's are running on same hardware.

Everything is working fine properly, but we see more load on a particular
ISA all the time. Out of the 1000 request, the first ISA handles the more load(around 600 request) and the rest equally share 200 request each.

I have restarted the firewall service and rebooted all the 3 Servers. But still the one server handles large request.
Luckily everything is working fine, but I would like to understand the root cause for this issue and want to fix it.

please help.

shufu
Post #: 1

Page:   [1] << Older Topic    Newer Topic >>
All Forums >> [ISA 2006 Firewall] >> General >> NLB not working properly Page: [1]
Jump to:

New Messages No New Messages
Hot Topic w/ New Messages Hot Topic w/o New Messages
Locked w/ New Messages Locked w/o New Messages
 Post New Thread
 Reply to Message
 Post New Poll
 Submit Vote
 Delete My Own Post
 Delete My Own Thread
 Rate Posts