Routed HTTP does not cache (Full Version)

All Forums >> [ISA Server 2004 Cache] >> General



Message


Rogerga -> Routed HTTP does not cache (14.Feb.2011 12:33:22 PM)

Hello

I have a Routed Internal Network (ISA behind ISA) so that clients behind the ISA accessing internal webservers(outside the ISA) connect directly with their client IP.

The traffic mainly is HTTP - so I have a Custom protocol called MYHTTP configured for port 80 through which the traffic passes and I have denied the same traffic on HTTP which has webproxy bound.

Everything works fine as expected however I am unable to cache this HTTP aka MTHTTP traffic on the ISA - how do i get around this . I do not want to use the webproxyfilter because it NATs on the ISA's Ip.

Thanks
Roger




paulo.oliveira -> RE: Routed HTTP does not cache (14.Feb.2011 1:59:01 PM)

Hi Roger,

without using web proxy filter, you canīt benefit from cache.

Regards,
Paulo Oliveira.




paulo.oliveira -> RE: Routed HTTP does not cache (14.Feb.2011 2:01:56 PM)

Hi,

if this is intended to access a restricted set of websites, you can create a cache rule for caching the contents,

Regards,
Paulo Oliveira.




Rogerga -> RE: Routed HTTP does not cache (14.Feb.2011 2:40:48 PM)

Thanks Paul

I did try ur suggestion already i.e Traffic allowed thru MYHTTP without webproxy and set a cache rule explicitly to the internal site
The logs show the connections being successful thru the firewall service but the cache status is always 0x0 . From what i decipher - the cache will work only thru the webproxy filter ...but I was hoping there was a workaround for this.

Would you by any chance know if the latest TMG behave similarly or different given the same circumstance ?

Thanks a bunch

Roger




paulo.oliveira -> RE: Routed HTTP does not cache (14.Feb.2011 3:08:22 PM)

Hi Roger,

I guess TMG behaviour is the same.

Regards,
Paulo Oliveira.




Page: [1]