• RSS
  • Twitter
  • FaceBook

Welcome to ISAserver.org

Forums | Register | Login | My Profile | Inbox | RSS RSS icon | My Subscription | My Forums | Address Book | Member List | Search | FAQ | Ticket List | Log Out

External Connection problem

Users viewing this topic: none

Logged in as: Guest
  Printable Version
All Forums >> [ISA Server 2004 General ] >> General >> External Connection problem Page: [1]
Login
Message << Older Topic   Newer Topic >>
External Connection problem - 13.Apr.2011 11:41:58 AM   
mcbtiger

 

Posts: 5
Joined: 8.Mar.2011
Status: offline
Hello

I am facing title problem in using ISA server 2004 Standrad
in my internet sharing server i had two lan card in it one is using external connection second is local network connection
i using DSL internet connection aztech router which give me external lan connection example 192.168.1.2 ip and gateway 192.168.1.1 ip automatically.in my local network ip using 10.0.0.1 up 10.0.0.10 i using NAT system to translated 192.168.1.1 external ip to my local ip 10.0.0.1 .main problem is i inatall ISA server 2004 stantrad it work fine when i restart my internet sharing server in external lan card connection show question mark it not connect external.it show following error message.

(Windows is unable to acquire a valid network address from your service provider)

When i uninstall ISA server 2004 standrad in my server that error fix it work fine how to resolve this error i want to use ISA serevr in my network.
Post #: 1

Page:   [1] << Older Topic    Newer Topic >>
All Forums >> [ISA Server 2004 General ] >> General >> External Connection problem Page: [1]
Jump to:

New Messages No New Messages
Hot Topic w/ New Messages Hot Topic w/o New Messages
Locked w/ New Messages Locked w/o New Messages
 Post New Thread
 Reply to Message
 Post New Poll
 Submit Vote
 Delete My Own Post
 Delete My Own Thread
 Rate Posts