• RSS
  • Twitter
  • FaceBook

Welcome to ISAserver.org

Forums | Register | Login | My Profile | Inbox | RSS RSS icon | My Subscription | My Forums | Address Book | Member List | Search | FAQ | Ticket List | Log Out

ISA Firewall Policies not working after Few hours

Users viewing this topic: none

Logged in as: Guest
  Printable Version
All Forums >> [ISA 2006 Firewall] >> Access Policies >> ISA Firewall Policies not working after Few hours Page: [1]
Login
Message << Older Topic   Newer Topic >>
ISA Firewall Policies not working after Few hours - 25.Jan.2012 2:06:34 PM   
razakkn

 

Posts: 1
Joined: 25.Jan.2012
Status: offline
Hi,

I've an ISA firewall 2006 std edition, it was working fine so far but recently i added one more interface to separate my internet gateway for wireless users.

I'm facing trouble like, all policies works fine for couple of hours after that users wont be able to access emails, slowly internet access is also getting blocked


I've two network
192.168.1.0 = Lan subnet
192.168.5.0 = Directly connected with isp router
(both subnets have added in internal lan)


its been configured with 3 set of policy.

1. access to email servers for all users , all time
2. restricted internet access for domain users (lunch break access)
3. unrestricted access for selected users in domain.




I need some help to get this worked. I know i'm missing some points to be added or to be removed
Post #: 1

Page:   [1] << Older Topic    Newer Topic >>
All Forums >> [ISA 2006 Firewall] >> Access Policies >> ISA Firewall Policies not working after Few hours Page: [1]
Jump to:

New Messages No New Messages
Hot Topic w/ New Messages Hot Topic w/o New Messages
Locked w/ New Messages Locked w/o New Messages
 Post New Thread
 Reply to Message
 Post New Poll
 Submit Vote
 Delete My Own Post
 Delete My Own Thread
 Rate Posts