• RSS
  • Twitter
  • FaceBook

Welcome to ISAserver.org

Forums | Register | Login | My Profile | Inbox | RSS RSS icon | My Subscription | My Forums | Address Book | Member List | Search | FAQ | Ticket List | Log Out

bad request http 400

Users viewing this topic: none

Logged in as: Guest
  Printable Version
All Forums >> [ISA 2006 General] >> General >> bad request http 400 Page: [1]
Login
Message << Older Topic   Newer Topic >>
bad request http 400 - 21.Feb.2012 7:18:56 AM   
vagelisrisa

 

Posts: 8
Joined: 21.Feb.2012
Status: offline
Hi to all.
I hope to find an answer over here.....

I have an isa 2006 in a windows 2003 server setup only as a proxy and i face a very stranger problem.

Every morning i check a specific internet site to see if everything is OK.
A couple of weeks now some days when some user tries to open this specific site they receive a bad request http 400 error.
To solve the problem i clean the cache of my isa and then everything is ok.

PS The error still comes out even when I remove the ISA from that computer but without clean cookies.
Is there any way to found how this bad request happened??


Thanks and regards and sorry for my English.....

< Message edited by vagelisrisa -- 21.Feb.2012 8:16:02 AM >
Post #: 1

Page:   [1] << Older Topic    Newer Topic >>
All Forums >> [ISA 2006 General] >> General >> bad request http 400 Page: [1]
Jump to:

New Messages No New Messages
Hot Topic w/ New Messages Hot Topic w/o New Messages
Locked w/ New Messages Locked w/o New Messages
 Post New Thread
 Reply to Message
 Post New Poll
 Submit Vote
 Delete My Own Post
 Delete My Own Thread
 Rate Posts