• RSS
  • Twitter
  • FaceBook

Welcome to ISAserver.org

Forums | Register | Login | My Profile | Inbox | RSS RSS icon | My Subscription | My Forums | Address Book | Member List | Search | FAQ | Ticket List | Log Out

Rule passes Traffic Simulator but doesn't work for me!

Users viewing this topic: none

Logged in as: Guest
  Printable Version
All Forums >> [ISA 2006 Firewall] >> Access Policies >> Rule passes Traffic Simulator but doesn't work for me! Page: [1]
Login
Message << Older Topic   Newer Topic >>
Rule passes Traffic Simulator but doesn't work for me! - 15.Jun.2012 2:07:19 AM   
Kowari

 

Posts: 1
Joined: 15.Jun.2012
Status: offline
Hi, I hope someone can help me out. I'm using ISA Server 2006.

I've created a new rule on our Firewall Policy for access to our internal Oracle Enterprise Manager webpage.

The rule seems to be set up properly because when I test using the traffic simulator, from my ip using my windows credentials to the oracle enterprise manager address, the results indicate that it is allowed traffic.

However, I still cannot access the page.

When I check server logging I can see why. I am being denied as an "anonymous" user. I only seem to be identified as an anonymous user for this rule, and I am being authenticated ok for other rules.

Does anyone know why this rule in particular would list me as an anonymous user?

I have tested accessing the webpage with proxy turned off and it's ok.

Thanks!
Post #: 1

Page:   [1] << Older Topic    Newer Topic >>
All Forums >> [ISA 2006 Firewall] >> Access Policies >> Rule passes Traffic Simulator but doesn't work for me! Page: [1]
Jump to:

New Messages No New Messages
Hot Topic w/ New Messages Hot Topic w/o New Messages
Locked w/ New Messages Locked w/o New Messages
 Post New Thread
 Reply to Message
 Post New Poll
 Submit Vote
 Delete My Own Post
 Delete My Own Thread
 Rate Posts