• RSS
  • Twitter
  • FaceBook

Welcome to ISAserver.org

Forums | Register | Login | My Profile | Inbox | RSS RSS icon | My Subscription | My Forums | Address Book | Member List | Search | FAQ | Ticket List | Log Out

ISA Servers in array are not sync'd

Users viewing this topic: none

Logged in as: Guest
  Printable Version
All Forums >> [ISA 2006 General] >> General >> ISA Servers in array are not sync'd Page: [1]
Login
Message << Older Topic   Newer Topic >>
ISA Servers in array are not sync'd - 9.Aug.2012 12:41:55 PM   
jwilliams31

 

Posts: 3
Joined: 27.Apr.2012
Status: offline
I have 2 ISA 2006 servers. The CSS is actually stored/replicated on both servers, with ISA01 being the "primary" location.

We recently migrated both of these servers to VM. ISA02 went first, then ISA01.

Recently (after migrating 01), it seems that ISA02 is no longer working properly. For example, we add a new published site, it seems to take change successfully in the ISA Manager, regardless of which server I run it on. However, when I try to access the site through ISA02, I get a 403 Forbidden error. It works fine on ISA01.

Any thoughts?

Thank you.

Jason

EDIT: I just saw this message pop up in the alerts:

Revert to Last Known Configuration Succeeded

Description: A new configuration cannot be loaded, and configuration settings have been successfully reverted to last known good values. Check previous error events for possible reasons for the failure. The error description is: The server is not operational.

The failure is due to error: The server is not operational.

< Message edited by jwilliams31 -- 9.Aug.2012 12:46:27 PM >
Post #: 1

Page:   [1] << Older Topic    Newer Topic >>
All Forums >> [ISA 2006 General] >> General >> ISA Servers in array are not sync'd Page: [1]
Jump to:

New Messages No New Messages
Hot Topic w/ New Messages Hot Topic w/o New Messages
Locked w/ New Messages Locked w/o New Messages
 Post New Thread
 Reply to Message
 Post New Poll
 Submit Vote
 Delete My Own Post
 Delete My Own Thread
 Rate Posts