• RSS
  • Twitter
  • FaceBook

Welcome to ISAserver.org

Forums | Register | Login | My Profile | Inbox | RSS RSS icon | My Subscription | My Forums | Address Book | Member List | Search | FAQ | Ticket List | Log Out

Test rule error 10060 - web site publishing rule

Users viewing this topic: none

Logged in as: Guest
  Printable Version
All Forums >> [ISA Server 2000 General] >> Web Publishing >> Test rule error 10060 - web site publishing rule Page: [1]
Login
Message << Older Topic   Newer Topic >>
Test rule error 10060 - web site publishing rule - 14.Mar.2013 4:28:02 AM   
tnavin82

 

Posts: 1
Joined: 14.Mar.2013
Status: offline
Hi,

i have created a rule for website publishing rule via ISA 2006. am able to ping the published server form ISA but am facing the below error while testing the rule.

Category: Connectivity error
Error details: 10060 - A connection attempt failed because the connected party did not properly respond after a period of time, or established connection failed because connected host has failed to respond.
Action: Go to http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=115965

The port used in the published server for http is 9099.

Can you any one reply
Post #: 1

Page:   [1] << Older Topic    Newer Topic >>
All Forums >> [ISA Server 2000 General] >> Web Publishing >> Test rule error 10060 - web site publishing rule Page: [1]
Jump to:

New Messages No New Messages
Hot Topic w/ New Messages Hot Topic w/o New Messages
Locked w/ New Messages Locked w/o New Messages
 Post New Thread
 Reply to Message
 Post New Poll
 Submit Vote
 Delete My Own Post
 Delete My Own Thread
 Rate Posts