• RSS
  • Twitter
  • FaceBook

Welcome to ISAserver.org

Forums | Register | Login | My Profile | Inbox | RSS RSS icon | My Subscription | My Forums | Address Book | Member List | Search | FAQ | Ticket List | Log Out

Website issues

Users viewing this topic: none

Logged in as: Guest
  Printable Version
All Forums >> [ISA Server 2004 Firewall] >> General >> Website issues Page: [1]
Login
Message << Older Topic   Newer Topic >>
Website issues - 17.May2013 9:37:32 AM   
excossack

 

Posts: 43
Joined: 14.Jun.2005
Status: offline
We have a pair of ISA 2004 Enterprise server’s setup with NLB, each server has two NICs. (Both NLB’d and each NLB’d NIC is in a separate DMZ) External DMZ (192.*) Internal DMZ (10.*)

There is a publishing rule (1 of about 25) that publishes an internal webserver running IIS.

The publishing rule is set for http & https.

The publishing rule is set to listen on one IP address is defined and listens on the External DMZ

It listens for requests on www.<website>.com and for <website>.com

And directs traffic to the Internal DMZ


The webserver is on the same range of IP as the Internal DMZ.



The webserver runs IIS and hosts 4 other websites, also published via ISA.



Recently we have had issues with intermittent access to the websites from external sources.

What we have noticed, is.



www.<website>.com does not load and you get server busy message (not a standard IIS message but one from the application running on the webserver)

<website>.com will load and work OK.



If you use www and then specify a subpage that will also work



Today, it’s the reverse of the above and specifying a subpage after the domain works OK.



The other websites on the server load OK using either www or just <website2>.com

The websites work fine from inside the network as the traffic does not go via ISA

If we do a rule on the firewall to bypass the ISA server this works fine.



After the issues we had with NLB we thought the issue was resolved and it did work fine using www or <website>.com for about 3 days and now its playing up again.

A reboot of the ISA servers doesn’t resolve it neither does a reboot of the webserver.



Watching the traffic on ISA, I can see the request coming in and getting passed to the webserver and a GET is issued to the webserver and that’s where it stops and the error “sorry server too busy” is displayed.

I have tried firefox on Android, Firefox Portable, IE on a Windows 2003 server in the DMZ and the same happens.

Also the same at home as well.



I’m confused.



Any thoughts people?



Thanks

John

_____________________________

Thanks.
John.
Wirral, UK
Post #: 1

Page:   [1] << Older Topic    Newer Topic >>
All Forums >> [ISA Server 2004 Firewall] >> General >> Website issues Page: [1]
Jump to:

New Messages No New Messages
Hot Topic w/ New Messages Hot Topic w/o New Messages
Locked w/ New Messages Locked w/o New Messages
 Post New Thread
 Reply to Message
 Post New Poll
 Submit Vote
 Delete My Own Post
 Delete My Own Thread
 Rate Posts