• RSS
  • Twitter
  • FaceBook

Welcome to ISAserver.org

Forums | Register | Login | My Profile | Inbox | RSS RSS icon | My Subscription | My Forums | Address Book | Member List | Search | FAQ | Ticket List | Log Out

ISA 2006 VPN problem with Exchange MAPI trough HAProxy

Users viewing this topic: none

Logged in as: Guest
  Printable Version
All Forums >> [ISA 2006 Firewall] >> VPN >> ISA 2006 VPN problem with Exchange MAPI trough HAProxy Page: [1]
Login
Message << Older Topic   Newer Topic >>
ISA 2006 VPN problem with Exchange MAPI trough HAProxy - 1.Oct.2013 7:39:59 AM   
poetter

 

Posts: 1
Joined: 1.Oct.2013
Status: offline
Hi there,

I've got a problem with my ISA 2006 VPN Clients trying to connect to two Exchange 2010 CAS servers through a HAProxy Load Balancer.

There is a firewall rule allowing all protocols frm vpn-clients to internal networks. ISA, HA Proxy and CAS servers are on the same subnet.

When clients connect to the balanced address of the HA Proxy server they get no connection at all. When the connect against one of the CAS servers, everything is fine. So I asume, that this problem is related to the fact, that the responding pakets come from a diffrent address than the requesting packets.

Has anyone an idea, how to solve this problem?
Post #: 1

Page:   [1] << Older Topic    Newer Topic >>
All Forums >> [ISA 2006 Firewall] >> VPN >> ISA 2006 VPN problem with Exchange MAPI trough HAProxy Page: [1]
Jump to:

New Messages No New Messages
Hot Topic w/ New Messages Hot Topic w/o New Messages
Locked w/ New Messages Locked w/o New Messages
 Post New Thread
 Reply to Message
 Post New Poll
 Submit Vote
 Delete My Own Post
 Delete My Own Thread
 Rate Posts