• RSS
  • Twitter
  • FaceBook

Welcome to ISAserver.org

Forums | Register | Login | My Profile | Inbox | RSS RSS icon | My Subscription | My Forums | Address Book | Member List | Search | FAQ | Ticket List | Log Out

TMG 2010 Rule Problem

Users viewing this topic: none

Logged in as: Guest
  Printable Version
All Forums >> [Threat Management Gateway (TMG) 2010] >> General >> TMG 2010 Rule Problem Page: [1]
Login
Message << Older Topic   Newer Topic >>
TMG 2010 Rule Problem - 19.Mar.2014 8:53:31 AM   
Ahmed Shata

 

Posts: 5
Joined: 31.Jul.2013
Status: offline
Daar All,

in my company i have TMG 2010 Join Domain.

i have problem when i create new rule...

Rule Applying "If i create rule and assign it to all users "

Rule Not Applying " in i create rule and assign it to user in active directory "

Can any one help me ?

Thanks
Ahmed Shata
Post #: 1
RE: TMG 2010 Rule Problem - 19.Mar.2014 5:19:43 PM   
elmajdal

 

Posts: 6022
Joined: 16.Sep.2004
From: Lebanese in Kuwait
Status: offline
do u have a snapshot of your rules ?

_____________________________

Tarek Majdalani

Windows Expert - IT Pro MVP
Facebook : https://www.facebook.com/ElMajdal.Net

(in reply to Ahmed Shata)
Post #: 2
RE: TMG 2010 Rule Problem - 20.Mar.2014 9:50:40 AM   
Ahmed Shata

 

Posts: 5
Joined: 31.Jul.2013
Status: offline
Dear elmajdal

Image

i'm waiting your feadback

thanks

(in reply to elmajdal)
Post #: 3
RE: TMG 2010 Rule Problem - 21.Mar.2014 3:12:06 PM   
elmajdal

 

Posts: 6022
Joined: 16.Sep.2004
From: Lebanese in Kuwait
Status: offline
OK.

What is you clients type?

securenet , webproxy or firewall client ?

_____________________________

Tarek Majdalani

Windows Expert - IT Pro MVP
Facebook : https://www.facebook.com/ElMajdal.Net

(in reply to Ahmed Shata)
Post #: 4
RE: TMG 2010 Rule Problem - 21.Mar.2014 5:15:20 PM   
Ahmed Shata

 

Posts: 5
Joined: 31.Jul.2013
Status: offline
Web Proxy

(in reply to elmajdal)
Post #: 5
RE: TMG 2010 Rule Problem - 25.Mar.2014 2:11:40 PM   
paulo.oliveira

 

Posts: 3472
Joined: 3.Jan.2008
From: Amazon, Brazil
Status: offline
What do you mean by rule not applying? Which Rule are you expecting to be applyed?

Manager Internet and TEST could be the issue, since the first is allowing anonymous access (All Users group)

Regards,
Paulo Oliveira da Silva

_____________________________

Microsoft Premier Field Engineer (PFE)
Blog: http://poliveirasilva.wordpress.com/
Twitter: https://twitter.com/poliveirasilva

(in reply to Ahmed Shata)
Post #: 6
RE: TMG 2010 Rule Problem - 29.Mar.2014 4:03:33 AM   
elmajdal

 

Posts: 6022
Joined: 16.Sep.2004
From: Lebanese in Kuwait
Status: offline
Yep, Rules that enforce authentication should come before rules that are for anonymous.

Check this tutorial : http://www.isaserver.org/articles-tutorials/articles/ISA2004_AccessRules.html

so to solve your issue, put the rule for Active Directory users before the rule that is for anonymous.

_____________________________

Tarek Majdalani

Windows Expert - IT Pro MVP
Facebook : https://www.facebook.com/ElMajdal.Net

(in reply to paulo.oliveira)
Post #: 7
RE: TMG 2010 Rule Problem - 3.Apr.2014 3:52:21 AM   
Ahmed Shata

 

Posts: 5
Joined: 31.Jul.2013
Status: offline
Thanks for your support Tarek , Paulo

(in reply to elmajdal)
Post #: 8

Page:   [1] << Older Topic    Newer Topic >>
All Forums >> [Threat Management Gateway (TMG) 2010] >> General >> TMG 2010 Rule Problem Page: [1]
Jump to:

New Messages No New Messages
Hot Topic w/ New Messages Hot Topic w/o New Messages
Locked w/ New Messages Locked w/o New Messages
 Post New Thread
 Reply to Message
 Post New Poll
 Submit Vote
 Delete My Own Post
 Delete My Own Thread
 Rate Posts