• RSS
  • Twitter
  • FaceBook

Welcome to ISAserver.org

Forums | Register | Login | My Profile | Inbox | RSS RSS icon | My Subscription | My Forums | Address Book | Member List | Search | FAQ | Ticket List | Log Out

routing issues - TMG not connecting to Internet or LAN

Users viewing this topic: none

Logged in as: Guest
  Printable Version
All Forums >> [Threat Management Gateway (TMG) 2010] >> General >> routing issues - TMG not connecting to Internet or LAN Page: [1]
Login
Message << Older Topic   Newer Topic >>
routing issues - TMG not connecting to Internet or LAN - 18.Dec.2014 7:34:11 PM   
hunglikethor

 

Posts: 112
Joined: 12.Oct.2006
Status: offline
Restored a TMG 2010 VM that had been down for about a month. The Network interface card which connected to the Internet is OK and I can access the internet via that interface.

The Network interface that used to be "Domain" is now "Unidentified." All inbound&outbound traffic appears to be blocked, except for port 1745 (TMG Firewall client access) and port 8080 (proxy access). This is preventing normal operation as my clients cannot authenticate and the TMG cannot perform any connections to the domain.

note: now Internet Network Interface will not route any traffic. Response to ARP requests, but does nothing else. Both network interfaces now show as "Unidentified"

< Message edited by hunglikethor -- 19.Dec.2014 12:19:55 AM >
Post #: 1

Page:   [1] << Older Topic    Newer Topic >>
All Forums >> [Threat Management Gateway (TMG) 2010] >> General >> routing issues - TMG not connecting to Internet or LAN Page: [1]
Jump to:

New Messages No New Messages
Hot Topic w/ New Messages Hot Topic w/o New Messages
Locked w/ New Messages Locked w/o New Messages
 Post New Thread
 Reply to Message
 Post New Poll
 Submit Vote
 Delete My Own Post
 Delete My Own Thread
 Rate Posts