• RSS
  • Twitter
  • FaceBook

Welcome to ISAserver.org

Forums | Register | Login | My Profile | Inbox | RSS RSS icon | My Subscription | My Forums | Address Book | Member List | Search | FAQ | Ticket List | Log Out

Missing configuration

Users viewing this topic: none

Logged in as: Guest
  Printable Version
All Forums >> [ISA Server 2004 General ] >> General >> Missing configuration Page: [1]
Login
Message << Older Topic   Newer Topic >>
Missing configuration - 4.Aug.2016 9:54:59 AM   
excossack

 

Posts: 43
Joined: 14.Jun.2005
Status: offline
This morning I was informed that access to sites via ISA was not working.
We have two ISA 2004 Ent servers 2 NICS each running Windows NLB

Found one server stuck on the POST screen after a reboot.
But not sure why access had stopped working.

Checked the 2nd server which was working but showed no publishing
rules or web listeners.(other than one for OWA and the default ISA rule)

Rebooted the first server and came up OK and then rebooted 2nd box which
rebooted fine. Then access to sites behind ISA restored.

What is concerning me is why the 2nd server has no publishing rules.

I did have the thought of exporting the rules off the working server and
importing onto the one without rules.

Any thoughts of were to go next with this?
Thanks.
John

_____________________________

Thanks.
John.
Wirral, UK
Post #: 1
RE: Missing configuration - 5.Aug.2016 5:03:17 AM   
excossack

 

Posts: 43
Joined: 14.Jun.2005
Status: offline
After following this link
https://technet.microsoft.com/en-gb/library/cc302521(d=printer).aspx
and procedure 1 I have extracted the backup from one ISA server to the other
and this went through OK.

The Configuration is now showing out of Sync and not able to resync the
config.

I have noticed an error
Description: The connectivity verifier "Array" Reported an error trying to connect to
ISA Server2
Reason: Request timed out.

Onwards with hunting for ideas.

_____________________________

Thanks.
John.
Wirral, UK

(in reply to excossack)
Post #: 2

Page:   [1] << Older Topic    Newer Topic >>
All Forums >> [ISA Server 2004 General ] >> General >> Missing configuration Page: [1]
Jump to:

New Messages No New Messages
Hot Topic w/ New Messages Hot Topic w/o New Messages
Locked w/ New Messages Locked w/o New Messages
 Post New Thread
 Reply to Message
 Post New Poll
 Submit Vote
 Delete My Own Post
 Delete My Own Thread
 Rate Posts