• RSS
  • Twitter
  • FaceBook

Welcome to ISAserver.org

Forums | Register | Login | My Profile | Inbox | RSS RSS icon | My Subscription | My Forums | Address Book | Member List | Search | FAQ | Ticket List | Log Out

Intranet

Users viewing this topic: none

Logged in as: Guest
  Printable Version
All Forums >> [ISA Server 2000 General] >> General >> Intranet Page: [1]
Login
Message << Older Topic   Newer Topic >>
Intranet - 2.Jul.2001 8:48:00 PM   
10thLTR

 

Posts: 18
Joined: 30.Mar.2001
Status: offline
When using the proxy server to access my intranet I get error 401.2. If I use auto discover I'm fine. My intranet page is published behind the ISA Server and I have the domain in the LDT. I've set it not to use proxy for local servers and I get the same thing. Please help.
Post #: 1
RE: Intranet - 8.Jul.2001 5:30:00 PM   
tshinder

 

Posts: 50013
Joined: 10.Jan.2001
From: Texas
Status: offline
Hi 10th,

Are you getting this error on external clients that are trying to access a published web server?

Thanks!

Tom

------------------
Tom Shinder
http://www.isaserver.org/shinder/

Get It Here


(in reply to 10thLTR)
Post #: 2
RE: Intranet - 17.Jul.2001 12:22:00 AM   
10thLTR

 

Posts: 18
Joined: 30.Mar.2001
Status: offline
The clients are behind the firewall and connected by VPN. They can access everything on the internet but the intranet site. The intranet site is published.

(in reply to 10thLTR)
Post #: 3
RE: Intranet - 17.Jul.2001 12:39:00 AM   
10thLTR

 

Posts: 18
Joined: 30.Mar.2001
Status: offline
The clients having these problems are all Mac's.

(in reply to 10thLTR)
Post #: 4

Page:   [1] << Older Topic    Newer Topic >>
All Forums >> [ISA Server 2000 General] >> General >> Intranet Page: [1]
Jump to:

New Messages No New Messages
Hot Topic w/ New Messages Hot Topic w/o New Messages
Locked w/ New Messages Locked w/o New Messages
 Post New Thread
 Reply to Message
 Post New Poll
 Submit Vote
 Delete My Own Post
 Delete My Own Thread
 Rate Posts