• RSS
  • Twitter
  • FaceBook

Welcome to ISAserver.org

Forums | Register | Login | My Profile | Inbox | RSS RSS icon | My Subscription | My Forums | Address Book | Member List | Search | FAQ | Ticket List | Log Out

Netmeeting? Connection OK, but no voice and video

Users viewing this topic: none

Logged in as: Guest
  Printable Version
All Forums >> [ISA Server 2000 General] >> General >> Netmeeting? Connection OK, but no voice and video Page: [1]
Login
Message << Older Topic   Newer Topic >>
Netmeeting? Connection OK, but no voice and video - 5.Feb.2002 1:43:00 PM   
kgronn

 

Posts: 1
Joined: 5.Feb.2002
From: Norway
Status: offline
Hi
I have a problem with voice and video in netmeeting.
I have set up the H323 gatekeeper and it works fine, I am able to connect both from the outside and the inside. But I not able to get voice and video to get through.
Whenever I establish a connection, everything looks fine and no error messages, but the voice and video transmission won't start.

Any advice is greatly appreciated.

Rgds

Knut

Post #: 1
RE: Netmeeting? Connection OK, but no voice and video - 10.Feb.2002 8:40:00 AM   
tshinder

 

Posts: 50013
Joined: 10.Jan.2001
From: Texas
Status: offline
Hi Knut,

I've run into the many times! Its always a client configuration issue.

HTH,
Tom

(in reply to kgronn)
Post #: 2

Page:   [1] << Older Topic    Newer Topic >>
All Forums >> [ISA Server 2000 General] >> General >> Netmeeting? Connection OK, but no voice and video Page: [1]
Jump to:

New Messages No New Messages
Hot Topic w/ New Messages Hot Topic w/o New Messages
Locked w/ New Messages Locked w/o New Messages
 Post New Thread
 Reply to Message
 Post New Poll
 Submit Vote
 Delete My Own Post
 Delete My Own Thread
 Rate Posts