• RSS
  • Twitter
  • FaceBook

Welcome to ISAserver.org

Forums | Register | Login | My Profile | Inbox | RSS RSS icon | My Subscription | My Forums | Address Book | Member List | Search | FAQ | Ticket List | Log Out

The gateway has lost the connection

Users viewing this topic: none

Logged in as: Guest
  Printable Version
All Forums >> [ISA Server 2000 General] >> General >> The gateway has lost the connection Page: [1]
Login
Message << Older Topic   Newer Topic >>
The gateway has lost the connection - 17.Apr.2003 3:28:00 PM   
danahallenbeck

 

Posts: 27
Joined: 24.Jan.2003
Status: offline
I have an ISA server setup in Cache mode that is working great in most respects, but I am experiencing a problem with an executive in my company that wants to use www.excite.com. There is an 'Explore Excite' section in the middle of the page and if he clicks on any of the links he gets a 'Page cannot be displayed' error with the following information in the 'Background' section at the bottom:
Background:
The gateway has lost the connection with the Web site you are trying to access.

I have checked into this and I get the same error, but If I hit refresh enough the page comes up fine. Anybody have an idea what might be causing this?

Thanks.

Dana Hallenbeck
Post #: 1
RE: The gateway has lost the connection - 17.Apr.2003 4:36:00 PM   
tshinder

 

Posts: 50013
Joined: 10.Jan.2001
From: Texas
Status: offline
Hi Dana,

My Web proxy logs show no problems accessing those links. How is his browser set up to use the Web Proxy service?

Thanks!
Tom

(in reply to danahallenbeck)
Post #: 2
RE: The gateway has lost the connection - 17.Apr.2003 5:08:00 PM   
danahallenbeck

 

Posts: 27
Joined: 24.Jan.2003
Status: offline
The browser is set to the ISA server name on port 80 with some exclusions for a few internal sites.
We do not have the proxy client loaded, but that should not cause this issue.

Thanks for your response.

Dana Hallenbeck

(in reply to danahallenbeck)
Post #: 3

Page:   [1] << Older Topic    Newer Topic >>
All Forums >> [ISA Server 2000 General] >> General >> The gateway has lost the connection Page: [1]
Jump to:

New Messages No New Messages
Hot Topic w/ New Messages Hot Topic w/o New Messages
Locked w/ New Messages Locked w/o New Messages
 Post New Thread
 Reply to Message
 Post New Poll
 Submit Vote
 Delete My Own Post
 Delete My Own Thread
 Rate Posts