• RSS
  • Twitter
  • FaceBook

Welcome to ISAserver.org

Forums | Register | Login | My Profile | Inbox | RSS RSS icon | My Subscription | My Forums | Address Book | Member List | Search | FAQ | Ticket List | Log Out

Internet Connectivity is lost!

Users viewing this topic: none

Logged in as: Guest
  Printable Version
All Forums >> [ISA Server 2000 General] >> General >> Internet Connectivity is lost! Page: [1]
Login
Message << Older Topic   Newer Topic >>
Internet Connectivity is lost! - 7.Jan.2004 12:26:00 PM   
dar

 

Posts: 77
Joined: 11.Jun.2003
From: Greece
Status: offline
Hi all,
I am facing the folowing...problem?????!
It seems that randomly the Internet is lost from the clents and the ISA Server (Std, integrated mode, all patches installed) with no error message and the only way I can overcome this, is to restart the ISA services.
ISA is between a checkpoint Firewall and the LAN.
Even if I disable the checkpoint the problem persists!
Does the above ring any bell????
Thank you
DAR
Post #: 1
RE: Internet Connectivity is lost! - 7.Jan.2004 9:36:00 PM   
ccizin

 

Posts: 18
Joined: 4.Jun.2002
Status: offline
SOunds like you might have a virus attacking your ISA Server, or at least trying to pass through it. Do a ctrl-alt-delete and look at the performance tab, see if your processor is maxed out, or you're using more memory than you have in the machine...if you are, its probably a virus.

(in reply to dar)
Post #: 2
RE: Internet Connectivity is lost! - 8.Jan.2004 8:55:00 AM   
dar

 

Posts: 77
Joined: 11.Jun.2003
From: Greece
Status: offline
Thanks Chris I will check it out
DAR

(in reply to dar)
Post #: 3

Page:   [1] << Older Topic    Newer Topic >>
All Forums >> [ISA Server 2000 General] >> General >> Internet Connectivity is lost! Page: [1]
Jump to:

New Messages No New Messages
Hot Topic w/ New Messages Hot Topic w/o New Messages
Locked w/ New Messages Locked w/o New Messages
 Post New Thread
 Reply to Message
 Post New Poll
 Submit Vote
 Delete My Own Post
 Delete My Own Thread
 Rate Posts