• RSS
  • Twitter
  • FaceBook

Welcome to ISAserver.org

Forums | Register | Login | My Profile | Inbox | RSS RSS icon | My Subscription | My Forums | Address Book | Member List | Search | FAQ | Ticket List | Log Out

OWA2003 from behind ISA2000

Users viewing this topic: none

Logged in as: Guest
  Printable Version
All Forums >> [ISA Server 2000 General] >> General >> OWA2003 from behind ISA2000 Page: [1]
Login
Message << Older Topic   Newer Topic >>
OWA2003 from behind ISA2000 - 30.Jan.2005 1:14:00 PM   
demanl

 

Posts: 3
Joined: 13.Jan.2005
Status: offline
Hello...

The company I work for has just upgraded their email system to exchange2003.... "[Smile]"

My home network is currently running MS/SBS2000 which contains MS/win2k MS/ISA2000 which I like.. "[Smile]"

But..I'm having trouble accessing the company's email through their owa2003 interface...I'm using a winxpsp2 client w/IE6 + patches...the owa2003 initial page loads but then keeps on asking me for my domain\user password..which I keep on entering...I mean I must have to enter it at least 6 times per every click on the owa interface..

Has anyone else even seen this problem...??

If I bypass the win2k/isa2000 server...by hooking a laptop directly up to my home networks router...everything works fine....so I know its the ISA2000 server....most likely because it does not have a client rule setup for some port that owa2003 requires....

Note...owa2000 worked without any problems through my ISA2000 server... "[Smile]"

Any help with this problem would be appreciated...

TIA.. "[Smile]" "[Smile]" "[Smile]"
Post #: 1
RE: OWA2003 from behind ISA2000 - 30.Jan.2005 3:13:00 PM   
demanl

 

Posts: 3
Joined: 13.Jan.2005
Status: offline
Hello...

I just tried this using Mozilla's FireFox...and voila... [Smile] [Smile] ...its working liking a charm. I was using Microsoft's Internet Explorer 6.x...go figure...Why wouldn't one Microsoft product work with all of the other Microsoft Product..???...

Its probably using the basic owa client and not the premium though....but at least its working.. [Smile] [Smile]

If anyone can get this to work with MS/IE6 from behind ISA2000 please let me know.....TIA...

(in reply to demanl)
Post #: 2

Page:   [1] << Older Topic    Newer Topic >>
All Forums >> [ISA Server 2000 General] >> General >> OWA2003 from behind ISA2000 Page: [1]
Jump to:

New Messages No New Messages
Hot Topic w/ New Messages Hot Topic w/o New Messages
Locked w/ New Messages Locked w/o New Messages
 Post New Thread
 Reply to Message
 Post New Poll
 Submit Vote
 Delete My Own Post
 Delete My Own Thread
 Rate Posts