• RSS
  • Twitter
  • FaceBook

Welcome to ISAserver.org

Forums | Register | Login | My Profile | Inbox | RSS RSS icon | My Subscription | My Forums | Address Book | Member List | Search | FAQ | Ticket List | Log Out

LAT problem.

Users viewing this topic: none

Logged in as: Guest
  Printable Version
All Forums >> [ISA Server 2000 General] >> General >> LAT problem. Page: [1]
Login
Message << Older Topic   Newer Topic >>
LAT problem. - 14.Oct.2005 10:55:00 AM   
guilledelta

 

Posts: 101
Joined: 3.Jun.2001
From: Buenos Aires, Argentina
Status: offline
Hello!

I'm having a problem when I try to contruct LAT.
I have 2 network cards, one of them with Internet xxx.xxx.xxx.xxx, and another with Intranet 192.168.0.1.

I construct the LAT using just the intranet card(192.168.0.1) but nobody can connect with internet and mail etc.
if I add the Internet card in the LAT all people can see web pages and get mails, but I learn: NOT INTERNET INTERFACE IN THE LAT. So, what can be wrong?
Im on ISA 2000 With SP's

What can be wrong?
Thank you a lot!
Guillermo
Buenos Aires,
ARGENTINA
Post #: 1
RE: LAT problem. - 15.Oct.2005 12:41:00 AM   
aqib khan

 

Posts: 231
Joined: 12.Aug.2004
From: pakistan
Status: offline
i think u go the problem in u'r gateway side..
do u give the ip of u'r internet in u'r intranet's NIC as gateway.. and give the ip of u'r intranet at the clients gateway..
check that and let me know.

(in reply to guilledelta)
Post #: 2
RE: LAT problem. - 15.Oct.2005 4:45:00 AM   
ravindra

 

Posts: 39
Joined: 11.Aug.2002
Status: offline
quote:
Originally posted by guilledelta:
Hello!

I'm having a problem when I try to contruct LAT.
I have 2 network cards, one of them with Internet xxx.xxx.xxx.xxx, and another with Intranet 192.168.0.1.

I construct the LAT using just the intranet card(192.168.0.1) but nobody can connect with internet and mail etc.
if I add the Internet card in the LAT all people can see web pages and get mails, but I learn: NOT INTERNET INTERFACE IN THE LAT. So, what can be wrong?
Im on ISA 2000 With SP's

What can be wrong?
Thank you a lot!
Guillermo
Buenos Aires,
ARGENTINA

This is normal behaviour of ISA, do not add the Internet interface into your LAT. You need to create Access Rules allowing Internet access to internal clients. For more info go through the tutorial articles on this website.

(in reply to guilledelta)
Post #: 3
RE: LAT problem. - 17.Oct.2005 8:16:00 AM   
guilledelta

 

Posts: 101
Joined: 3.Jun.2001
From: Buenos Aires, Argentina
Status: offline
Aqib Khan:
Thank you.
All of my clients of the intranet are using DHCP, the server assign the ip's etc.
Guillermo

(in reply to guilledelta)
Post #: 4

Page:   [1] << Older Topic    Newer Topic >>
All Forums >> [ISA Server 2000 General] >> General >> LAT problem. Page: [1]
Jump to:

New Messages No New Messages
Hot Topic w/ New Messages Hot Topic w/o New Messages
Locked w/ New Messages Locked w/o New Messages
 Post New Thread
 Reply to Message
 Post New Poll
 Submit Vote
 Delete My Own Post
 Delete My Own Thread
 Rate Posts