• RSS
  • Twitter
  • FaceBook

Welcome to ISAserver.org

Forums | Register | Login | My Profile | Inbox | RSS RSS icon | My Subscription | My Forums | Address Book | Member List | Search | FAQ | Ticket List | Log Out

Error 1460 Report timing out with ISA server

Users viewing this topic: none

Logged in as: Guest
  Printable Version
All Forums >> [ISA Server 2004 Cache] >> General >> Error 1460 Report timing out with ISA server Page: [1]
Login
Message << Older Topic   Newer Topic >>
Error 1460 Report timing out with ISA server - 28.Jun.2005 7:35:00 AM   
cnyhuis

 

Posts: 2
Joined: 26.Jun.2005
Status: offline
We recently started using VPN access to access internal reports. Reports that take a minute to run will work fine over the VPN however larger reports will get the time out error. These reports run fine on the internal network. I have checked the timers in IIS and am utlizing HTTP keep alives. My ISA server appears to be set up like it should be as all other traffic passes fine. I was wondering if anyone had any ideas. A thought that I had is that the keep alives might not be getting through ISA, is that possible, if so how could I make sure that ISA is configured properly to allo the keep alives through? Thank you in advance for your help.
Post #: 1
RE: Error 1460 Report timing out with ISA server - 29.Jun.2005 10:23:00 PM   
tshinder

 

Posts: 50013
Joined: 10.Jan.2001
From: Texas
Status: offline
Hi Gecko,

Have you done any network monitor traces yet to confirm that they are not reaching the server?

Thanks!
Tom

(in reply to cnyhuis)
Post #: 2

Page:   [1] << Older Topic    Newer Topic >>
All Forums >> [ISA Server 2004 Cache] >> General >> Error 1460 Report timing out with ISA server Page: [1]
Jump to:

New Messages No New Messages
Hot Topic w/ New Messages Hot Topic w/o New Messages
Locked w/ New Messages Locked w/o New Messages
 Post New Thread
 Reply to Message
 Post New Poll
 Submit Vote
 Delete My Own Post
 Delete My Own Thread
 Rate Posts