• RSS
  • Twitter
  • FaceBook

Welcome to ISAserver.org

Forums | Register | Login | My Profile | Inbox | RSS RSS icon | My Subscription | My Forums | Address Book | Member List | Search | FAQ | Ticket List | Log Out

Upload not working?

Users viewing this topic: none

Logged in as: Guest
  Printable Version
All Forums >> [ISA Server 2004 Cache] >> Web Proxy client >> Upload not working? Page: [1]
Login
Message << Older Topic   Newer Topic >>
Upload not working? - 29.Aug.2004 4:50:00 PM   
manguonden

 

Posts: 59
Joined: 10.May2004
From: Viet Nam
Status: offline
After, i install isa server 2004 on W2K3, i have config machine server and client connect internet good. But i can't attachments file when send via web mail with any webmail (Yahoo Mail, Hotmail, ....).
Before, i Attachments file normal no problem. I need help fix problem.
Thank a lot.
Post #: 1
RE: Upload not working? - 30.Aug.2004 3:45:00 PM   
tshinder

 

Posts: 50013
Joined: 10.Jan.2001
From: Texas
Status: offline
Hi Phi,

What rule is blocking the connection?

What rule is allowing the connection?

Thanks!
Tom

(in reply to manguonden)
Post #: 2
RE: Upload not working? - 30.Aug.2004 5:23:00 PM   
manguonden

 

Posts: 59
Joined: 10.May2004
From: Viet Nam
Status: offline
My isa config i need help.


[ August 30, 2004, 05:28 PM: Message edited by: phihunglangtu ]

(in reply to manguonden)
Post #: 3
RE: Upload not working? - 6.Sep.2004 3:57:00 PM   
tshinder

 

Posts: 50013
Joined: 10.Jan.2001
From: Texas
Status: offline
Hi Phi,

How do you know it is that rule that is blocking the connection?

Thanks!
Tom

(in reply to manguonden)
Post #: 4
RE: Upload not working? - 26.Sep.2004 11:15:00 AM   
kami73

 

Posts: 4
Joined: 25.Sep.2004
Status: offline
quote:
Originally posted by phihunglangtu:
After, i install isa server 2004 on W2K3, i have config machine server and client connect internet good. But i can't attachments file when send via web mail with any webmail (Yahoo Mail, Hotmail, ....).
Before, i Attachments file normal no problem. I need help fix problem.
Thank a lot.

Hi,
I have same problem my ISA set sa edge firewall and I allow all outound traffic in Policy rule

(in reply to manguonden)
Post #: 5
RE: Upload not working? - 26.Sep.2004 10:40:00 PM   
kami73

 

Posts: 4
Joined: 25.Sep.2004
Status: offline
My problem has been resolved, there was collision in my public network that cuase to drops packets with CRC or Frame error.

(in reply to manguonden)
Post #: 6

Page:   [1] << Older Topic    Newer Topic >>
All Forums >> [ISA Server 2004 Cache] >> Web Proxy client >> Upload not working? Page: [1]
Jump to:

New Messages No New Messages
Hot Topic w/ New Messages Hot Topic w/o New Messages
Locked w/ New Messages Locked w/o New Messages
 Post New Thread
 Reply to Message
 Post New Poll
 Submit Vote
 Delete My Own Post
 Delete My Own Thread
 Rate Posts