• RSS
  • Twitter
  • FaceBook

Welcome to ISAserver.org

Forums | Register | Login | My Profile | Inbox | RSS RSS icon | My Subscription | My Forums | Address Book | Member List | Search | FAQ | Ticket List | Log Out

Mapquest Images fail to display

Users viewing this topic: none

Logged in as: Guest
  Printable Version
All Forums >> [ISA Server 2000 Cache] >> General >> Mapquest Images fail to display Page: [1]
Login
Message << Older Topic   Newer Topic >>
Mapquest Images fail to display - 19.Jul.2003 4:35:00 AM   
LPAlACIO

 

Posts: 1
Joined: 19.Jul.2003
Status: offline
Im fairly new need help and ideas appreciated. We use ISA as a caching server. Unfortunatly when browsing to the MAPQUEST.com all images do not appear and a red x is displayed. When I right click to see the properties not all details is shown. I tried to switch the client machine use http1.1 through proxy no luck. I am using the standard default IE connection I narrowed it down to ISA I can use another non-ISA proxy to get all images on the same machine
thanks
Post #: 1
RE: Mapquest Images fail to display - 23.Jul.2003 11:08:00 PM   
tshinder

 

Posts: 50013
Joined: 10.Jan.2001
From: Texas
Status: offline
Hi Carolina,

Configure the clients as Web Proxy clients and see if that helps. Also, try the autoconfiguration script, make sure to restart the client computer each time you make a change to the browser settings.

HTH,
Tom

(in reply to LPAlACIO)
Post #: 2

Page:   [1] << Older Topic    Newer Topic >>
All Forums >> [ISA Server 2000 Cache] >> General >> Mapquest Images fail to display Page: [1]
Jump to:

New Messages No New Messages
Hot Topic w/ New Messages Hot Topic w/o New Messages
Locked w/ New Messages Locked w/o New Messages
 Post New Thread
 Reply to Message
 Post New Poll
 Submit Vote
 Delete My Own Post
 Delete My Own Thread
 Rate Posts