• RSS
  • Twitter
  • FaceBook

Welcome to ISAserver.org

Forums | Register | Login | My Profile | Inbox | RSS RSS icon | My Subscription | My Forums | Address Book | Member List | Search | FAQ | Ticket List | Log Out

OWA publishing problems..

Users viewing this topic: none

Logged in as: Guest
  Printable Version
All Forums >> [ISA Server 2000 General] >> Web Publishing >> OWA publishing problems.. Page: [1]
Login
Message << Older Topic   Newer Topic >>
OWA publishing problems.. - 5.Apr.2002 5:51:00 PM   
Guest
Hi there,

I try to publish Owa on a domain controller that runs IIS and ISA on same box. The operating system is an sbs2000. I have learned much of the tutorial published on this site. I do so because I have my 70-227 exam in a month. I say thaht the machine is good configured, such as DNS, Internal and External nic. Isa rules works good and when i try to open my Owa site i receive the authentication mask. Typing my username and passwd
i receive the following error:
"10060 - Connection timeout
Internet Security and Acceleration Server"

Please could you give me an answer?

Best regards
Daniele
  Post #: 1
RE: OWA publishing problems.. - 6.Apr.2002 9:37:00 PM   
tshinder

 

Posts: 50013
Joined: 10.Jan.2001
From: Texas
Status: offline
Hi Daniele,

Check out your Web Proxy logs and see if you can get some helpful information on this. The time out indicates that there was problems contacting the published site.

HTH,
Tom

(in reply to Guest)
Post #: 2

Page:   [1] << Older Topic    Newer Topic >>
All Forums >> [ISA Server 2000 General] >> Web Publishing >> OWA publishing problems.. Page: [1]
Jump to:

New Messages No New Messages
Hot Topic w/ New Messages Hot Topic w/o New Messages
Locked w/ New Messages Locked w/o New Messages
 Post New Thread
 Reply to Message
 Post New Poll
 Submit Vote
 Delete My Own Post
 Delete My Own Thread
 Rate Posts