• RSS
  • Twitter
  • FaceBook

Welcome to ISAserver.org

Forums | Register | Login | My Profile | Inbox | RSS RSS icon | My Subscription | My Forums | Address Book | Member List | Search | FAQ | Ticket List | Log Out

Citrix/Nfuse publishing problem

Users viewing this topic: none

Logged in as: Guest
  Printable Version
All Forums >> [ISA Server 2000 General] >> Server Publishing >> Citrix/Nfuse publishing problem Page: [1]
Login
Message << Older Topic   Newer Topic >>
Citrix/Nfuse publishing problem - 24.Jan.2002 3:12:00 PM   
rtmorgan

 

Posts: 11
Joined: 11.Jun.2001
Status: offline
Let me start off by saying that I got my Citrix server published initially by following the Learning Zone article on this site. It was very well done and easy to follow.

Now for my problemÓ This is an intermittent problem and those are always the hardest to fix. What happens is that about 50% of the time when you try to connect to my server by the Program Neighborhood or NFUSE it will work correctly. The other 50% of the time it will ˘lock up÷. When it does not work with NFUSE it will get hung at the Windows screen. You can see the Citrix logo, but the system never fully logs you on. If it fails when you try the program neighborhood it will give you a login screen and when you hit OK or Enter it will just freeze.

The system works perfectly if you connect from the local network. This leads me to believe that it has to be an ISA issue of some kind. Any help would be greatly appreciated.

One last note is that I now have MetaFrame XP. This problem also existed when I was using 1.8.

Thanks for reading,
Rusty

Post #: 1

Page:   [1] << Older Topic    Newer Topic >>
All Forums >> [ISA Server 2000 General] >> Server Publishing >> Citrix/Nfuse publishing problem Page: [1]
Jump to:

New Messages No New Messages
Hot Topic w/ New Messages Hot Topic w/o New Messages
Locked w/ New Messages Locked w/o New Messages
 Post New Thread
 Reply to Message
 Post New Poll
 Submit Vote
 Delete My Own Post
 Delete My Own Thread
 Rate Posts