• RSS
  • Twitter
  • FaceBook

Welcome to ISAserver.org

Forums | Register | Login | My Profile | Inbox | RSS RSS icon | My Subscription | My Forums | Address Book | Member List | Search | FAQ | Ticket List | Log Out

OWA behind ISA not working

Users viewing this topic: none

Logged in as: Guest
  Printable Version
All Forums >> [ISA Server 2000 General] >> Server Publishing >> OWA behind ISA not working Page: [1]
Login
Message << Older Topic   Newer Topic >>
OWA behind ISA not working - 20.Apr.2002 2:38:00 AM   
andywaggoner

 

Posts: 6
Joined: 5.Apr.2002
Status: offline
We have exchange 2000 behind ISA on seperate DCs. I can access the OWA internally, but no luck outside of firewall. DNS is set up correctly. I've followed both Msft's KB and info on here to set this up and still no luck. I get a forbidden screen each time I try http://[ip]/exchange. Listeners are set up for port 80, does that need to be changed? Also, do I need to do a Server Publishing rule and Web Publishing rule? Do I need to make a Protocol definition. Am I even in the ballpark of being close?

Thanks for the help.
Post #: 1
RE: OWA behind ISA not working - 21.Apr.2002 8:01:00 AM   
tshinder

 

Posts: 50013
Joined: 10.Jan.2001
From: Texas
Status: offline
Hi Andy,

Make sure you use FQDNs for your Destination Sets, not IP addresses.

HTH,
Tom

(in reply to andywaggoner)
Post #: 2
RE: OWA behind ISA not working - 26.Apr.2002 12:22:00 AM   
andywaggoner

 

Posts: 6
Joined: 5.Apr.2002
Status: offline
I've used FQDN's for Destination set, still no luck. I'm stil trying. Any other help anybody?

(in reply to andywaggoner)
Post #: 3
RE: OWA behind ISA not working - 26.Apr.2002 1:59:00 AM   
andywaggoner

 

Posts: 6
Joined: 5.Apr.2002
Status: offline
We don't host our own website. I've tried to move everything to port 81, but no luck, also how do I publish OWA as a server and not a Web publishing rule?

(in reply to andywaggoner)
Post #: 4
RE: OWA behind ISA not working - 27.Apr.2002 4:25:00 PM   
tshinder

 

Posts: 50013
Joined: 10.Jan.2001
From: Texas
Status: offline
Hi Andy,

I can assure you that OWA works, as I've never had a problem getitng it to work!

Recheck your configuration and make sure the destination sets, incoming Web Requests listener, and the server itself are setup correctly.

HTH,
Tom

(in reply to andywaggoner)
Post #: 5
n.a. - 15.May2002 10:15:00 PM   
john123

 

Posts: 32
Joined: 26.Jul.2001
Status: offline
 
n.a.

< Message edited by john123 -- 15.Jun.2006 9:06:40 PM >

(in reply to andywaggoner)
Post #: 6
RE: OWA behind ISA not working - 15.May2002 11:25:00 PM   
tshinder

 

Posts: 50013
Joined: 10.Jan.2001
From: Texas
Status: offline
Hey guys,

Another consideration is that if the OWA server is also a domain controller, you need to configure the security policy to allow domain users to log on locally (to access the Web server component).

HTH,
Tom

(in reply to andywaggoner)
Post #: 7

Page:   [1] << Older Topic    Newer Topic >>
All Forums >> [ISA Server 2000 General] >> Server Publishing >> OWA behind ISA not working Page: [1]
Jump to:

New Messages No New Messages
Hot Topic w/ New Messages Hot Topic w/o New Messages
Locked w/ New Messages Locked w/o New Messages
 Post New Thread
 Reply to Message
 Post New Poll
 Submit Vote
 Delete My Own Post
 Delete My Own Thread
 Rate Posts