• RSS
  • Twitter
  • FaceBook

Welcome to ISAserver.org

Forums | Register | Login | My Profile | Inbox | RSS RSS icon | My Subscription | My Forums | Address Book | Member List | Search | FAQ | Ticket List | Log Out

I have same problem!

Users viewing this topic: none

Logged in as: Guest
  Printable Version
All Forums >> [ISA Server 2000 Firewall] >> Firewall Client >> I have same problem! Page: [1]
Login
Message << Older Topic   Newer Topic >>
I have same problem! - 15.Oct.2002 3:37:00 PM   
sarmario

 

Posts: 1
Joined: 15.Oct.2002
From: UK
Status: offline
I have just setup a new server for our internal network and the old server used just as a email server with w2k server/exchange 2k. OWA access works perfectly from the network and from outside... here is the setup

Internal server
Win2k Server
ISA Server
Clients use firewall client

External Mail server
Win2k Server
ISA Server
Static External IP address

I have enabled ip routing so that I can test connectivity and I can ping the external mail server no problem. I addded an entry in the hosts file for the external mail server & have setup Outlook 2000 with exchange server settings; when you click check name it underlines but is won't connect!
Is there anything silly I have missed??

Thanks
Steve Armario
Post #: 1
RE: I have same problem! - 15.Oct.2002 5:45:00 PM   
tshinder

 

Posts: 50013
Joined: 10.Jan.2001
From: Texas
Status: offline
Hi Steve,

Are you saying that internal network clients can't connect to the Exchange Server?

Thanks!
Tom

(in reply to sarmario)
Post #: 2

Page:   [1] << Older Topic    Newer Topic >>
All Forums >> [ISA Server 2000 Firewall] >> Firewall Client >> I have same problem! Page: [1]
Jump to:

New Messages No New Messages
Hot Topic w/ New Messages Hot Topic w/o New Messages
Locked w/ New Messages Locked w/o New Messages
 Post New Thread
 Reply to Message
 Post New Poll
 Submit Vote
 Delete My Own Post
 Delete My Own Thread
 Rate Posts