• RSS
  • Twitter
  • FaceBook

Welcome to ISAserver.org

Forums | Register | Login | My Profile | Inbox | RSS RSS icon | My Subscription | My Forums | Address Book | Member List | Search | FAQ | Ticket List | Log Out

Configured to use ISASERVER

Users viewing this topic: none

Logged in as: Guest
  Printable Version
All Forums >> [ISA Server 2000 Firewall] >> Firewall Client >> Configured to use ISASERVER Page: [1]
Login
Message << Older Topic   Newer Topic >>
Configured to use ISASERVER - 10.Dec.2002 6:09:00 PM   
miles_kailburn

 

Posts: 69
Joined: 5.Nov.2002
From: New York
Status: offline
95% my clients now say, "configured to use isaservername. My machine get the connected logo but just about every other windows 2000 box does not. any ideas?? they can still surf and whatnot but im starting to get scared
Post #: 1
RE: Configured to use ISASERVER - 11.Dec.2002 7:28:00 AM   
tshinder

 

Posts: 50013
Joined: 10.Jan.2001
From: Texas
Status: offline
Hi Miles,

Every other machine does not what?

Thanks!
Tom

(in reply to miles_kailburn)
Post #: 2
RE: Configured to use ISASERVER - 11.Dec.2002 3:54:00 PM   
Alvin

 

Posts: 32
Joined: 21.Aug.2002
From: Montevideo, Uruguay
Status: offline
Hi there! Please, re-write your question since it's not clear enough to answer it.
Cheers, Alvin

(in reply to miles_kailburn)
Post #: 3
RE: Configured to use ISASERVER - 12.Dec.2002 5:34:00 PM   
miles_kailburn

 

Posts: 69
Joined: 5.Nov.2002
From: New York
Status: offline
Sorry guys it was one of those days. As of about a week ago a lot of client machines have had the firewall client status go from Connected to FIREWALLNAME to Configured for FIREWALLNAME. Ive tried reinstalling, refreshing and i can not get them to say Connected to.. instead of Configured for. My machine is one of the ones that does say Connected to.. , however at bootup it does say configured for... and then a few seconds later the icon changes and goes to connected to. I was wondering if anyone has had any of these issues.

thanks and sorry about the first post!

(in reply to miles_kailburn)
Post #: 4
RE: Configured to use ISASERVER - 13.Dec.2002 5:46:00 PM   
tshinder

 

Posts: 50013
Joined: 10.Jan.2001
From: Texas
Status: offline
Hi Miles,

As long as you don't see a red arrow, you're in good shape. You don't need to see the green arrow all the time, just when the Firewall client is in use.

HTH,
Tom

(in reply to miles_kailburn)
Post #: 5
RE: Configured to use ISASERVER - 14.Dec.2002 5:49:00 PM   
miles_kailburn

 

Posts: 69
Joined: 5.Nov.2002
From: New York
Status: offline
so what your saying is if i installed an application (ie lotus notes) then once the request is made the client will connect and i will get the green arrow?

thanks!

(in reply to miles_kailburn)
Post #: 6
RE: Configured to use ISASERVER - 17.Dec.2002 12:09:00 AM   
tshinder

 

Posts: 50013
Joined: 10.Jan.2001
From: Texas
Status: offline
Hi Miles,

You can test this by running the FTP client from the command line. Since the FTP client must use Winsock when using the command line application, you'll see the green arrow appear.

HTH,
Tom

(in reply to miles_kailburn)
Post #: 7

Page:   [1] << Older Topic    Newer Topic >>
All Forums >> [ISA Server 2000 Firewall] >> Firewall Client >> Configured to use ISASERVER Page: [1]
Jump to:

New Messages No New Messages
Hot Topic w/ New Messages Hot Topic w/o New Messages
Locked w/ New Messages Locked w/o New Messages
 Post New Thread
 Reply to Message
 Post New Poll
 Submit Vote
 Delete My Own Post
 Delete My Own Thread
 Rate Posts