• RSS
  • Twitter
  • FaceBook

Welcome to ISAserver.org

Forums | Register | Login | My Profile | Inbox | RSS RSS icon | My Subscription | My Forums | Address Book | Member List | Search | FAQ | Ticket List | Log Out

reports problem

Users viewing this topic: none

Logged in as: Guest
  Printable Version
All Forums >> [ISA Server 2000 Cache] >> General >> reports problem Page: [1]
Login
Message << Older Topic   Newer Topic >>
reports problem - 27.Nov.2007 9:13:04 AM   
thechosenone69

 

Posts: 4
Joined: 27.Nov.2007
Status: offline
Hi,

I got this problem recently. Where when I try to get a report from ISA I get Unkown as a result for most of the reports. It doesnt give me the usernames websites visited nor I.P numbers. I didnt have this problem aweek ago. When I try to run a report for the last 2+ weeks I do get valid results except that there is Unkown on top. Which i dont know what that is its on top of most visited website most used protocols and most user that used traffic. Can someone explain to me how to remove that. 

Kind Regards,

Ali
Post #: 1
RE: reports problem - 28.Nov.2007 12:04:31 AM   
AHIT

 

Posts: 1561
Joined: 22.Jul.2002
From: Sydney, Australia
Status: offline
Can I assume your running the latest ISA service pack?
http://support.microsoft.com/kb/314120/

_____________________________

http://www.ahit.com.au/isa
(Previous nick: Tolk)

(in reply to thechosenone69)
Post #: 2

Page:   [1] << Older Topic    Newer Topic >>
All Forums >> [ISA Server 2000 Cache] >> General >> reports problem Page: [1]
Jump to:

New Messages No New Messages
Hot Topic w/ New Messages Hot Topic w/o New Messages
Locked w/ New Messages Locked w/o New Messages
 Post New Thread
 Reply to Message
 Post New Poll
 Submit Vote
 Delete My Own Post
 Delete My Own Thread
 Rate Posts